Gazze'deki akıllardan silinmeyecek manzaralardan biri; köpeğin omzundan yakaladığı 9 aylık cansız bir bebeği taşımasıydı. Kediler de Filistin’de insan eti yediler. Bu hiçbir insanın katlanabileceği görüntüler değildi.

Dünya halklarının; Filistinlilerin topraklarından sürülmesine, yağmacı israilin soykırımına karşı savaşın durdurulması için propagandası, bu ülkelerin ürünlerine ait boykotları devam ediyor. Sosyal medyayı elinde tutan sistem bugün israil soykırımını eleştiren herkesin rutin olarak antisemitik olarak etiketlemekte. Filistinlilerin hakları ve kendi devletlerini hak ettiklerini öne sürdüğü için terörist olarak adlandırmakta.

AB İsrail'i soykırım için finanse ediyor, İngiltere Filistin'de İsrail adında bir canavar yarattı. israilli teröristler ve kitlesel katiller Filistin Gazze Şeridi'nde gerçekleştirilen Soykırım'ın alışıldık bir şekilde içinde yer alıyor. İsrailli gangster rejiminin tam bir sessizlikten cesaret almasına şaşmamalı. Siyonizm amerikanın, kötü batılı müttefiklerinin demokrasi tarzı oldu.

Unutulmamalıdır ki, yahudiler Roma tarafından sürgüne gönderildiklerinden beri dünyanın her yerinden kovuldular. 1940'tan önce onları isteyen sadece birkaç batılı ülke vardı, hatta ABD bile istemiyordu. Yahudiler 1938-39'da almanyadan tekne ile new york'taki limana geri dönmek zorunda kaldı. Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılması ve ingiliz egemenliğinin ardından israil tarafından Filistine yönelik birçok saldırı yaşandı.

Tüm bunlar liderlerin kişisel kararı ile gerçekleşti. O yıllarda teknoloji ilerlememiş tüm kirli işler bu günkü gibi dünyanın gözünün içine girmemişti. Halklar; ülkeleri yönetenlerin hastalıklı kararları, yalan ve uydurma safsatalarıyla kandırıldı. Artık dünya halkları biliyorlar, toprak Filistinlilerin toprağı; israil'in orada kalmayacağını da biliyorlar.

Gazze'de tecrit altında yaşayan Filistinliler, israil bombaları altında kayıpları ve travmaları ile yalnız kaldılar. israil ile tek başına savaşan Yemen’e bakılırsa şu anda Mısır, batı rejimiyle bozulmamış tek Orta Doğu ülkesi olabilir. Mısır İsrail'le üç kez savaştı milyonlarca gencini kaybetti. Sina'daki topraklarının bir kısmından oldu. Ancak barış anlaşmalarından sonra refaha kavuştu. Mısır'da yüzde 10'luk bir hıristiyan nüfusu var ve bu aynı zamanda onların çıkarlarını da gözetiyor. Mısır bir zamanlar önemli bir tahıl, sebze ve pamuk üreticisiydi. Bugün bu endüstriler nerede?

Savaşı destekleyen ülkelerin israil'e silah satmak, Gazze açıklarında onlara ait olmayan kıyılarda petrol ve gaz için imtiyazlar almak, kendi ve hissedarlarının ceplerini doldurmak ve kim bilir başka hangi yatırımları israil devletine bağlı. Birkaç kişi için maddi kazanç, masum sivillerin yaşamlarından ve hayatta kalmaları için ihtiyaç duydukları altyapının korunmasından çok daha önemli.

Parasal kazanç uğruna ilkelerini feda eden kukla devlet adamları, batılı emperyalist liderler yaptıklarına hesap vermek zorunda kalacaklar. Siz ve biz, en az bir yüzyıl boyunca siyonistlerden de tıpkı Naziler gibi nefret edileceğini biliyoruz.