MÜNİH - İşadamı ve Eğitimci Fikret Özdemir, Münih'te görev süresini tamamlayan ve Zimbabwe'ye Büyükelçi olarak atanan Başkonsolos Hidayet Eriş onuruna bir kahvaltı verdi. İstanbul Retoran'da gerçekleşen kahvaltı, oldukça samimi bir ortamda cereyan etti.

Kahvaltıda, Konsolos Selçuk Eke, İdari Konsolos Okan Başaran, Muavin Konsoloslar Arzu Ellialtıoğlu ve Selim Çukurkaya ve Ticaret Ataşesi İsmet Salihoğlu da hazır bulundular. Kahvaltıda bir konuşma yapan Büyükelçi Hidayet Eriş, Münih'ten güzel ve anlamlı anılarla ayrıldığını ve burada görmüş olduğu sıcak ve samimi ilgiyi hiçbir zaman unutamayacağını söyledi. Münih'in kendisi için hep özel olarak kalacağını ifade eden Eriş; İşadamı Fikret Özdemir'e de göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
İşadamı ve Eğtimci Fikret Özdemir de, Büyükelçi Eriş'in çalışkan ve dürüst kişiliğini her zaman arayacaklarını ve böyle mümtaz bir şahsiyeti Münih'te ağırlamaktan büyük bir onur duyduklarını belirtti. Zimbabwe'nin uzakta olmasına rağmen Büyükelçi Eriş'i her zaman Münih'e beklediklerini ifade eden Özdemir, 'Sayın Büyükelçimize bundan sonraki hayatında, sağlık ve esenlikler temenni eder başarılarının daim olmasını dilerim' dedi. (Oğuzhan Karaca)