Bu haftanın önemli maçında,  Beşiktaş’ın taktik anlayışı Fenerbahçe’nin dengeli futbol anlayışıyla birleşince maçta gol olması duran toplara kaldı. Bu da olmayınca maç golsüz berabere bitti.
Maçın genelinde Fenerbahçe daha çok  topa sahip olarak Beşiktaş’ı geriye itti. Beşiktaş orta sahada didişerek bunu durdurmaya çalışsada çok nadir topu ileri taşımayı başardı.
Beşiktaş kenarları kapatıp, topu kazandıklarında göbekte çoğalıp hızla çıkma isteği Fenerbahçe’nin orta sahasından geri döndü.
Fenerbahçe orta sahada durdurduğu rakibinin üzerine gitti ama bir türlü gol yollarını açamadı. Yakaladıkları pozisyonlarda da son vuruşları yapamadılar. Van Persie, Skrtel, Josef De Souza pozisyonları akılda kalanlardı.
İki hocanında maçı kazanmak yerine ilk önce kaybetmemek isteği uzun maratonda belli ki psikolojik bir rahatlama sağlasada, kaybedilen iki puan ligin sonunda muhakkak hissedelecektir.Bence Fenerbahçe her hafta üstüne koyarak gidiyor. Beşiktaş ise artık maça göre pozisyon alıyor, sistemden uzaklaşmaları ne kadar doğru bunu zaman gösterecek.
Sevdiklerinizle kalın.