İSTANBUL - UEFA, Türk hakemler Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya'ya UEFA Avrupa Ligi maçlarında görev verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Göçek, G Grubu'nda Belçika'nın Standard Liege ile İspanya'nın Sevilla takımları arasında yarın TSİ 20.00'de oynanacak karşılaşmayı yönetecek. Belçika'nın Liege kentinde Maurice Dufrasne Stadı'nda oynanacak maçta Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Orkun Aktaş yapacak. Serkan Ok'un dördüncü hakem olarak görev yapacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ile Hakan Ceylan olacak.

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya ise A Grubu'nda İspanya'nın Villarreal ile İsviçre'nin Zürih takımları arasında yarın TSİ 22.05'te oynanacak karşılaşmada düdük çalacak. Villarreal Estadio El Madrigal Stadı'nda yapılacak karşılaşmada, Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ekrem Kan olurken, ilave yardımcı hakemlik görevini Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık yürütecek.

Bu arada, gözlemci Oğuz Sarvan, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın TSİ 22.05'te oynanacak PSV Eindhoven-Panathinaikos maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.