Dr. Mesut Orhan, “Hiçbir hastalık yoktur ki bu sistem tedavisine ihtiyaç duymasın. Tıp bir tanedir ve bütüncüldür tedavi edebilmenin yolları da vardır” dedi.
Dr. Mesut Orhan lokman özel sağlık hizmetleri kurucusu ve integratif (tamamlayıcı tıp) uzmanı uğraşısı 36 yıllık batı tıbbı (Ortodoks tıbbı) geçmişi ve son 7 yılda tamamlayıcı tıp ta hizmet veren ve bu alanda ilaçsız tedavide enerji  tıbbı ile hastanın iç hekimine görev veren bir hekim.

Alanları:

Biorezonans uzmanlığı

Bio enerji ile geri bildirim sistemi ni provoke ederek zero limit(0) noktasında bilinç altı temizliği ve terapisi uzmanlığı. (Matrix enformasyon tekniği)
Akupunktur uzmanlığı
Söyleyecekleri: günümüz hekimliğine gelindiğinde geçmişe de bakarak gördüm ki batı tıbbını asla inkar etmeden onun bir savunucusu ve mensubu olmamın yanında materyali insan olan bilinen tıbbın bir çok hastalığın tedavisinde ve takibinde başarısız olduğu bilinen bir gerçek haline dönüşmüştür.
Çünkü; suyun kaldırma kuvvetini ortadan kaldırmadan topu suyun içinde tutmaya çalışmakta ve yıllarıdır (100-150 sene) çabalamaktadır ve o yüzden en tabii hakkı tedavi olabilmek olan insanı tedavi edebilmekte zorluk çekmekte ve edememektedir son noktada da kronik hastalıklar sınıfına koyup kardeşçe yaşamaya terkedilmektedir. Verilen terapilerin de kimyasal zehir diye adlandırdığım bir süre sonunda kendi sininde enerji blokajı yaparak tedaviyi zorlaştırdığını savunduğum ilaçlar ve cerrahi yöntemlerin insan hayatında bio kimyasal dengelerin bozulması sonunda ilgili organların işlevlerinin bozulması veya yok olmasının psikolojik ve ruhsal eksikliklere sebep olduğu bilinen bir gerçektir tıpkı açık kalp ameliyatı olan insanın post op devrede halüsinasyonlar ve hezeyanlar yaşadığı ,açık batın(karın)ameliyat sonunda kalın barsak küstü (karın açılıp kapanırken kalın barsağın görülmesi ve oynanmasını hazmedemediği) gibi daha örnekler çoğaltılabilir. Yani demem o ki her bir organ yaratılırken bir duygu ve psikolojik anlam yüklenmesi görmüş ve bir bütün olarak ruh ve beden (hol istik=bütüncül) olarak işlev görmektedir.
Belki ileriki görüşmelerimiz olursa eğer bilgi akışını daha da güncel hayata adapte ederek sunma imkanımız olur.
Bir cümle evren (makro sistem) insan (mikro sistem)ve muhteşem enerji alış verişi sonuç yaşam

Hangi hastalıklarda bu hol istik (enerji tıbbı) ile başarı gösterebiliyoruz?

Yine tek bir cümle ile ifade ediyorum böyle soru ile karşılaştığımda: hiçbir hastalık yoktur ki bu sistem tedavisine ihtiyaç duymasın yani insanın GÇT (geleneksel Çin tıbbı)'nın ifade ettiği gibi yaşamsal enerjisini (ch'i) bozan başka bir enerjinin varlığını tespit etmek ve kendi metodolojisi ile bozan enerjiyi ortadan kaldırmak (suyun kaldırma gücünü, tetikleyicisini) suretiyle insanın içinde olan ve bizim iç hekim diye adlandırdığımız tamir dinamitlerini aktive ederek bağışıklık sistemine tedavi ettirmektir
Sonuç: Tıp bir tanedir ve bütüncüldür tedavi edebilmenin yolları da vardır.

Bu metodun ilgilendiği sigara bıraktırmada ne demek gerekir?

Biliyorsunuz dünya sağlık örgütü sigara içiciliğini hastalıkları sınıfında değerlendiriyor ve bu şekilde tedavi edilmelerini öngörüyor.
Yani bana göre de sigara içiciliği alerjik ve bağımlılık grubunda değerlendirilmesi gereken bir hastalık tır.ve alerjiyi tedavi eder gibi tedavi ediyoruz.
Bu cihetle de bizim tedavi alanımız da da  yer alır
Sigara bir uyuşturucu konforu sağlamaktadır çünkü vücutta endorfin salgılatarak içen kişiyi hoş ediyor ve bu yüzden insan bu konforu istiyor ve birlikte olmak istiyor

Siz nasıl tedavi ediyorsunuz?
Önce bizimde kabul ettiğimiz beyin fenomeni:
yani kişiyi  yanlış yönlendiren ikiz alışkanlıklar la yaşatan bir örgütlenme atıyorum çayla sigara, kahve ile sigara, alkolle sigara, yoruldum mola yak bir sigara gibi örnekler çoğaltılarak sigaranın konforuna ihtiyaç duyuran bir istekler manzumesi
Hastanın hazırlanması beyni ile en azında %50 ve Daha yukarısı hazır olması gerekiyor (her şey beyinde biter veya başlar) yanı ben sağlığım için ileri hayatta karşılaşacağım olumsuzlukları istemiyorum demesi ve beynine öyle uyarı vermesi istenir başka bir değişle oynak ve kararsız beyinle (karım kızıyor, arkadaşlar alay ediyor. Gibi nedenlerle bıraksam mı, denesem mi acaba bensiz ben bırakabilir miyim ha) gelmemesi söylenir eğer şartlar bizim istediğimiz gibi oluşmuş sa. Hastaya en çok içtiği sigara ile gelmesini ve son sigarasını kliniğimizde içmesi ve kül ve izmaritinin verdiğimiz tüpe koyup ağzını kapatarak bize vermesi söylenir. Sonra kişi (hasta) bicom biorezonans cihazı ile gerekli elektrotların usulüne göre bağlantılı hale getirip. Bazı poğram seçenekleri ile terapiye alınır.

Sistem ne yaparak sigarayı yok ediyor?
Sistem sigarayı yok etmiyor sigaranın filtre kâğıdının, filtresini, sigaranın beyaz kâğıdını ve tütün içindeki tüm organik ve inorganik maddelerin frekanslarını ters çevirme  metoduyla negatif enerjisini pozitif olarak düzeltiyor. Sonuçta hastanın detoks programı enerji kaosu ve blokajları düzeltildiğinde hasta hiç içmediği dönemlerdeki gibi sigara ve maddelerin tanımaz hale geliyor. Böylelikle biz savunuyoruz ki sigara bırakmada en zararsız ve garantili yoldur başarı şansı en az %85 dir ancak daha üst sınırları zorlamaktayız.

Biraz da sigara içindeki maddeler nelerdir desek:

Artık internet ve bilişim çağı sonra yazılı ve görsel basından herkesin öğrenebileceği gibi asetondan fare zehrine  roket yakıtından DDT kimyasalına…….! Daha ne diyeyim.
Ama benim en çok söylemek istediğim lütfen her içici aklını başına alsın.
Sigara vücutta gerekli olan kolesterolü oksitleyerek istenmeyen hale sokan tu kaka yapan ve tıp otorlerini kolesterol düşmanı haline getiren bir ajandır. Ayrıca hayati  damar iç cidarlarının kayganlığını ve pürüzsüzlüğünü bozan ve nişler(çentikler)oluşması ile kanın şekilli elamanları (fibrinler proteinler ve kan hücreleri vs.) atherom (damar darlığı) plaklarının oluşturup kalp damar tıkanıklık hastalıklarının oluşmasında sebeptir. bence en büyük katil en büyük terör eylemcisi en büyük trafik canavarıdır en büyük deprem ve tabii felakettir. Zira bunlarda daha çok can almaktadır yılda

SİGARA KONUSU BENİM BAM TELİMDİR NE ZAMAN KONU AÇILSA ÇOK AMA ÇOK ŞEYLER SÖYLEMEK İSTERİM AMA BU SEFERLİK BU KADAR .UNUTMA YIN SİZ İSTEMEZSENİZ HİÇ KİSE SİZE SİLAH ZORU İLE SİGARAYA BAŞLATAMAZ  VE SİLAH ZORU İLE DE SİGARAYI BIRAKTIRAMAZ!!! HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE.