MARDİN

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağlık hizmetleri aksamadan verilmeye devam ediyor.

Nusaybin'de bölücü terör örgütü üyelerince açılan çukurların kapatılması, oluşturulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların bertarafı ve kamu düzeninin yeniden tesisine yönelik 14 Mart'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyon sürerken ilçedeki halkın mağdur olmaması için de gerekli tedbirler alınıyor. Bu kapsamda sağlık hizmetlerinin aksamadan verilmeye devam ettiği Nusaybin Devlet Hastanesinde operasyonun başladığı günden bu yana 18 bebek dünyaya geldi.

Sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine teşekkür etti
Nusaybin Devlet Hastanesinin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinin son misafiri ise Behiye Akar'ın dünyaya gözlerini yeni açan kız bebeği oldu. Akar yapılan başarılı operasyonun ardından bir kız bebek dünyaya getirdi.

Kızını kucağına almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, sancıları artınca sağlık görevlilerinden yardım istediklerini, ambulansla hastaneye sevk edildiğini belirtti.

Sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine teşekkür eden Akar, üçüncü çocuğunu da kucağına aldığını, kendisinin de bebeğinin de sağlığının yerinde olduğunu kaydetti.

Bebeğin adına babasının karar vereceğini aktaran Akar, bebeğe ya Emine ya da Ayşe adını vermeyi planladıklarını anlattı.