EYÜPHAN KURTÇU
İSTANBUL

Ozan Çolakoğlu’nun müzik direktörlüğünü üstlendiği albüm çıktığı günden beri dijitalde büyük ilgi görüyor!. Dalkılıç, iki yıl aradan sonra çıkardığı albümle ile ilgili ise, “Çok sancılı bir dönemden sonra nihayet çocuğumuz oldu. Mübarek bir aya denk geldiği için İnşallah bize şans getirecek. 2 yılı biraz geçti bu albüm çalışması. Güzel bir albüm oldu. Bu albümde tarz olarak biraz değiştirdik, kıpır kıpır bir albüm olsun istemedim. Ruh halim birazcık enerjik bir yapıda değildim.
Olgunlaştım artık. Ruh halimi yansıttım bu albümde. Ozan Çolakoğlu artık biraz değiştirelim dedi bu albüm farklı olsun dedik. Gülşen'in de çok büyük parmağı var. Çok destek verdi bana. Oğuzhan Koç’dan şarkı var. Kendisi çok yakın arkadaşım. İki haftada yazdı bana. Albüm çok iyi gidiyor. Bende çok şaşırıyorum. Beste yapmak için, aşk olmadan bir şey olmuyor, önemli bir yer kaplıyor. Özge Özpirinççi ile çok güzel klip çektik, seri yaptık. Romantizmin doruklarında şeyler seyredeceksiniz" dedi.
Son dönemde bir çok şarkıcının maxi - single çıkardığı sorulduğunda bu albüme ve parçalara çok güvendiğini söyleyen Dalkılıç “Çok güzel yorumlar alıyoruz. Herkesin emeği çok büyük, çok iyi bir ekiple çalıştım. Bu albümde sadece hızlı parçalara değil duygusal parçalara da yer vermek istedim. Beğenen ve güzel yorumlar yapan herkese binlerce teşekkürler” diyerek tüm güzel dilekler ve yorumlara da teşekkür etti.  Medya dünyasından isimlerle bir araya gelip albüm hakkında sohbet eden Dalkılıç ardından ekibinin yeni albüm için hazırladığı pastayı konuklarıyla beraber kesti.