EYÜPHAN KURTÇU
İSTANBUL - Önceki gün Metrocity'de gerçekleşen imza gününde yüzlerce hayranını önüne birlikte çıkan Sert ve Yerlitaş, hem katılanların sorularını yanıtladı hem de 2015 modasıyla ilgili tüyolar verdi. Metrocity tarafından hazırlanan arka yüzlerinde fotoğraflarının bulunduğu aynaları imzalayıp, dağıttılar.
Banu Noyan Event Office tarafından organize edilen imza gününün sürprizi ise İvana Sert'in evlilik hazırlığı yaptığı Sinan Akıman'dı. Nişanlısının yüzlerce hayranı arasında kendisini izlediğini gören İvana Sert, elindeki aynaya 'seni seviyorum' yazarak Akıman'a gönderdi. 
Bir hayranı özel olarak hazırladığı nazar boncuklu duvağı İvana Sert'e hediye etti. Çok mutlu olan modacı, duvağı hemen başına taktı.
'Bu sana uğur getirsin bir an önce yuvanı kur' diyen hayranına 'İnşallah öyle olur. Sen de düğünüme gelirsin' diyerek teşekkür etti. Duvağın üstündeki nazar boncukları için ise 'Sana çok nazar değiyor bunlar seni korusun' dedi.
Yüzlerce kişi her iki ünlü isme de güzellik sırlarıyla ilgili sorular sorunca, 'Ne mutlu bize demek bizi güzel görüyorsunuz' dediler.
Nur Yerlitaş'ı en çok güldüren ise, küçük bir hayranının taklidini yapması oldu. Hayranı, 'Ben okulda hep sizin taklidinizi yapıyorum size de göstermek istiyorum' deyip taklit yapınca Yerlitaş, küçük kızı alkışlayarak 'Aynı ben bravo sana' dedi ve kahkahalarla güldü.