ALPER ALP

Dijital müzik platformlarından yayınlanmaya başlayan ‘Yetmez’ şarkısının sözleri Murat Güneş’e, beste ve düzenlemesi İskender Paydaş’a ait.
“Yetmez”, müziklerini İskender Paydaş’ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal’ın paylaştığı, Atiye’nin de konuk oyuncu olarak yer aldığı “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” filminin final sahnesinde Atiye tarafından seslendirilmişti.
Şarkının video klibi; aynı zamanda filmin de yönetmen koltuğunda oturan Ketche tarafından, Orion stüdyolarında 12 saat süren çalışmalar sonunda tamamlandı.
İskender Paydaş şarkı için: “Yetmez üç yıl önce  
 rüyamda yaptığım bir şarkı. Rüyamda Atiye söylüyordu. Şimdi rüyam gerçekleşti. Bu şarkının davullarını çalmaktan ve vokal yapmaktan ayrı bir zevk aldım”
Atiye, 2014 yılının heyecan verici projelerinden biri olarak gördüğü “Yetmez” ve İskender Paydaş birlikteliği için ise; “Şarkıyı ilk duyduğumda çok heyecanlandım. Hem nostaljik hem güçlü bir karışım. Tam bir İskender Paydaş çalışması. Murat Güneş’inde yazdığı sözler, müziğin hikayesi ile birebir örtüştü.” dedi.
İskender Paydaş ve Atiye’nin müzikal uyumlarının en verimli çalışmalarından biri olan şarkının söz yazarı Murat Güneş “Yetmez” ile ilgili olarak; “ Bu şarkı bize dayatılan bütün her şeye bir başkaldırı aslında. Bir şarkı yazarı olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Bunca aşk şarkısının içine yaşama dair bir şarkı da ekleyebildiğim için.” diyor.