İSTANBUL (VHA) - Sumru Aydın

HAKANAKKAYA, Fashion Week Defilesi sonrasında Interview Odası'nda Çağla Şıkel ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı, La Boom'da gerçekleşen “After Party” ile geceyi eğlenceli anlarla noktaladı.
15 Mart 2014, Cumartesi günü, HAKANAKKAYA Fashion Week Defilesi sonrası “Interview Odası'nda” gerçekleşen basın sohbetinde defilenin baş mankeni Çağla Şikel ile merak edilen soruları yanıtlayan HAKANAKKAYA, 2014-2015 Sonbahar/Kış modasına dair tüyolar verirken, farklı koleksiyonunun nasıl ortaya çıktığını paylaştı.
Fatih Ürek, Gül Gölge Saygı, Gonca Vuslateri, Işıl Rençber, Ayşe Hatun Önal, Güzide Duran, Emre Altuğ, Berfin Balçı ve Nihat Odabaşı gibi ünlü simaların katıldığı defilede yürüyen Amerikan NCAA Ligi-Ausburg College oyuncusu Doğukan Kuzucan dikkat çekti.
Sıcak sohbetin ardından La Boom After Party'de renkli dakikalar yaşatan HAKANAKKAYA, baştan sona siyah çizgisiyle önümüzdeki kışa damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Hakan Akkaya Hakkında

Başarılı moda tasarım kariyeri boyunca Boyner Holding, Altınyıldız ve Sarar gibi sektörün öncü markalarının Tasarım Departman Yöneticiliğini üstlenen Hakan Akkaya, Nişantaşı'nda bulunan ofisinde kendi markasıyla “pret a porter ve haute couture”olarak adlandırılan şık hazır giyim koleksiyonları hazırlıyor.