İSTANBUL-  Dün Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında İstanbul Marmara Forum AVM'de özel defile gerçekleşti. Marmara Forum AVM'nin alt katında oluşturulan özel defile alanında AVM'nin içinde bulunan özel markaların sonbahar- kış defilesi yapıldı. 

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği defile'de Amerika'nın 'America's Next Top Model' tarışması ile üne kavuşan,Türkçe’de akderi diye bilinen vitiligo hastalığını küçük yaşlarından bu yana taşıyan Kanadalı model Chantelle Winnie podyuma çıktı. 

"Kıyafetler çok iyi"

İstanbul'da büyük hayranlıkla karşılanan Chantelle Winnie, defilenin ardından basın açıklaması gerçekleştirerek, "Türkiyede olduğum için çok mutluyum. Türkiye çok güzel, insanları çok sıcakkanlı. Burada çok güzel ilgiyle karşılandım bu durumdan çok memnunum. Açıkçası Türk modası ile çok fazla bilgim yok. Tanıdığım ve birlikle çalıştığım Türk modacı var diyemem fakat, Türkiyedeki bu markaların kıyafetlerinden çok etkilendiğimi söylemeliyim. Bugünkü defile olan tasarımlarda oldukça güzeldi" dedi.

"Kimin ne dediğini önemsemeyin"

 "Dün gece çok geç saatte İstanbul'a geldim. Türkiyenin güzelliklerini daha görme fırsatı bulamadım" şeklinde konuşan Chantelle Winnie, "Bugün bu defile sonrasında şehir turu yapacağım. Yaptığım bu turda şehri incelemeyi planlıyorum. Son olarak genel olarak hastalıklarla mücadele eden herkese şunu söyleyebilirim ki, kendinize güvenin ve insanların ne düşündüğünü bir kenara bırakın. Tümüyle kendinize odaklanın ki hayatın güzelliklerini fark edesiniz" diyerek sözlerini noktaladı. 


Haber: Elif Günay