EYÜPHAN KURTÇU
İSTANBUL  
TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev ”in hayranları sadece yurt çapında değil. Ülkemizde okuyan yabancı öğrenciler de “Beni Böyle Sev” severek izliyorlar.
Sakarya Üniversitesinde okuyan Tanzanyalı öğrenci Hamadi Nguluma dizinin oyuncularıyla tanışmak için İstanbul’da geldi.
Diziyi ilk bölümünden itibaren seyrettiğini söyleyen Hamadi Nguluma “hem Türkçemi ilerletmek, hem de güzel bir iş seyretmek istediğim için televizyonu tercih ediyordum, işte o zaman Beni Böyle Sev izlemeye başladım. Bu bende bir süre sonra tutku haline geldi ve şimdi dizinin fanatiği oldum. Bütün oyuncuları kendi aile bireylerim kadar iyi tanıyorum. Bugün onları daha yakından tanımak istedim, onlar da kabul ettiler, sette çok eğlendim ve heyecanlandım” dedi. 
Uzun bir süredir dizi hayranlarıyla oyuncuları buluşturma projesini hayata geçirdiklerini söyleyen yapımcı Başak Bingüller “çekim programı uygun oldukça  setimizi ziyaret etmek isteyen hayranlarımıza setin kapılarını açmaya çalışıyoruz. Hamadi’nin durumu biraz daha farklı, uzun zamandır yazışıyorduk, Türkçesini ilerletmek için sürekli dizimizi seyrettiğini ve bir süre sonrada dizinin fanatiği olduğunu yazınca ona bir sürpriz yaptık ve oyuncularımızla Hamadi’yi bir araya getirdik.” dedi