İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde yapılacak olan söyleşiye; Yönetmen Cem Tabak, Senarist Hakan Haksun, Başrol Oyuncuları Alper Saldıran, Altan Gördüm, Selen Uçer, Erdem Akakçe, Burcu Biricik ve Bala Atabek katılacak.
Oyunculuk, dizi sektörü yapım ve çekim süreçleri hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayacak olan “Beni Böyle Sev” ekibi ayrıca sosyal medyadaki başarılarından da bahsedecek. 
Hem üniversite gençliğinin hem de sosyal medyanın fenomen dizisi olarak bu yıl bir çok dalda ödülde alan dizi oyuncuları gençlerle yapacakları bu söyleşide gençlere başarılı olmanın altın kurallarını anlatacaklar.
Reytinglerde yayınlandığı ilk günden beri ilk 5’te olan “Beni Böyle Sev” dizisi, sosyal medyada da günden güne takipçi sayısını arttırıyor. Twitter’da her hafta Türkiye ve Dünya Gündemine giren dizinin resmi Facebook hesabını 1 milyon 200 bini aşkın gerçek kişi takip ediyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek ve ilklere imza atan “Beni Böyle Sev” dizisi ekibinin katılacağı söyleşi, bsk.web.tv’den de canlı olarak yayınlayacak.