HABER: BÜLENT KURUHÜSEYİNO

Survivor ile ilgili bir çok soruyu yanıtlayan Acun, öncelikle Zafer'in elenmesinin ardından üzüldüğünü belirterek Semih Zafer kavgasıyla ilgili diskalifiye kararını sürekli devam eden tehditler nedeniyle aldıklarını açıkladı. Kavga olayında Zafer’in Semih’e herhangi bir fiziksel darbesinin bulunmadığını açıklayan Ilıcalı şunları söyledi; ‘’Yaşanan olaydan bir gün önce iddialaşıp penaltı çekişmiştik. Zafer sempatik bir yarışmacı benimde en sevdiğim yarışmacılardan biriydi. Bu seneki yarışmada sevdiğim 3 isimden biriydi. Şimdi elendiği için rahatça söyleyebilirim. Ayrıca burada sevip sevmeme söz konusu değil, yarışmacılar bir hata yapıyorsa gözünün yaşına bakmamız mümkün değil. Zafer Semih olayında tartışılacak bir şey yok. Kavga olayının zaten yüzde 80'nini yayınladık. Semih'e darbesi var mı diye merak ediliyorsa, Semih'e darbesi falan yok. Bunu çıkan her yarışmacıya sorabilirsiniz. Mühim olan Zafer bariz şekilde Semih'e tehditini ısrarla sürdürmesidir. Tehdit varsa yarışmacı Survivor’dan diskalifiye olur. Ayrıca Survivor adasında güvenlik nedeniyle yarışmacıların belli bir alanı var. Bundan daha uzağa gidemezler. Yarışmacıları kontrol altında tutmak zorundayız. Bundan yıllar önce Panama’da bir yarışmacı ormanın derinliklerinde kayboldu. Tekneler yolladık yarışmacıyı diğer uçtan alabildi’’

Acun, iki hafta sonraki birleşme partisi için büyük sürprizler hazırladıklarını, bu sene  şarkı yarışması yapılacağını, yarışmacıların gün boyunca ders alacaklarını  ve akşam partide şarkı söyleyeceklerini belirtti. Şarkı yarışmasının jüri üyeleri ise Oğuzhan Koç, Seda Bakan ve Esat Yontunç olacak”

Survivor’da bundan sonra büyük ve heyecan verici ödüllerin olduğunu  söyleyen Ilıcalı, yine aile oyunu olacağını ve bir de Beyonce konseri oyunu olacağını söyledi.

Survivor’da  tahminlerine göre İbrahim’in en fazla kilo veren yarışmacı olma ihtimalini çok yüksek gören Acun, Serkay ve Yunus‘un da kendi oranlarına göre çok fazla kilo verdiklerini söyledi.

“Survivor’da bu sene yine 3 Adam sürprizi olacak. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in 4 gündür Dominik’te Survivor adasında çekim yapıyorlar. 2 sene önceki yarışmada olduğu gibi birbirinden komik Survivor skeçleri hazırlıyorlar ve 30 Nisan ya da 1 Mayıs akşamı bunlar yayınlanacak.

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçilecek. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek.

Acun Ilıcalı ‘Yeniden bir All Star olacak mı’ sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Survivor 2017 için kafalarında büyük bir sürpriz olduğunu açıklayan Ilıcalı, “All Star olmayacak ama seneye başka bir sürprizimiz var. Düşündüğümüz şey eğer olursa çok heyecan verici olacak. Biz de bunu düşündükçe heyecanlanıyoruz” dedi.