FİLİZ KOÇ
 
Türk sineması’nın 100. yılı sebebi ile dünya çapında organizasyon düzenleniyor. Türk sinema endüstrisinin gelişimine katkıda bulunacak 100. yıl etkinlikleri, 45 gün boyunca devam edecek. Bir asırlık serüveni özetleyecek etkinlikler için 7 belgesel çekilecek, Türk sinemasının 100 yılı isimli bir ansiklopedi hazırlanacak, sinemanın efsane fil müzikleri seslendirilecek, oyuncuların giydiği kıyafetlerle bir defile düzenlenecek ve Türk sinemasının En’lerini belirleyecek halka açık bir yarışma gerçekleştirilecek.
Kutlama programını anlatmak için basın mensuplarının karşısına geçen Yeşilçam 100. yılı Organizasyon Proje Başkanı Ali Avcı, Türk Sinemasının 100′üncü yılına yakışan en farklı kutlama programlarının hazırlandığını ifade ederek, bu organizasyon kapsamında pek çok ilkin bir araya getirilmeye çalışıldığına vurgu yaptı.
Tüm Yeşilçamlılar Bir Arada
Türk Sineması 100. yıl etkinliklerinin tanıtıldığı basın toplantısında Organizasyon Başkanı Ali Avcı, ATS Grup CEO’su Aytekin Türker, Yeşilçam oyuncuları, Ali Güney, Bulut Aras, Çiğden Tunç, Ferdi Merter Fosforoğlu, Ruhi Anılan,  Cahit Berkay, Şenol İpek, Temel Irmak, Yaşar Alptekin, Tuncay Anlı Hayrettin Ertekin, Bülent Arslan, İlhan Şeşen, Nurcan Sabur, Turgay Kıran, Esra Sönmezer, Filiz Özten, Veysi Dündar, Filiz Koç, Nevzat Çevik, Nadya Yılamz , Eda Alan, Meltem Miraloğlu, İlhami Yıldırım,Burhan Zorlu, Doğa Can, Eda Gökçam ve daha bir çok ünlü isim bir aradaydı.