Müzik dünyasında tarzlar ve kültürler arasındaki duvarları paramparça edip hepsinin zirve noktasını birleştirdiği yepyeni bir platform yaratan Fransız deha DJ SNAKE, Boom Carnaval kapsamında 21 Ağustos gecesi Maslak Arena'da ilk kez Türk hayranları ile buluşuyor.

Trap, Hip-Hop, Electro, House, Pop tarzlarını tek potada eritmeye çalışan müzisyenler daha önce oldu ancak DJ Snake tüm bu tarzların en önemli isimleriyle işbirlikleri yaptı ve tümünde zirveye çıkan tek isim oldu. En büyük suç ortağı Diplo'nun yanında, Alunageorge, Lil Jon, Kanye West, Major Lazer, Duck Sauce, Dillon Francis, Stromae, MØ, Zedd gibi müzisyenlerle yaptığı işbirliklerinin her biri kendi tarzının başyaptları ve festivallerin marşı haline geldi. Coachella festivalinde Shazam'lanan her 10 parçadan 2'sinde DJ Snake imzası vardı. Lady Gaga'nın Born This Way albümünün prodüktörlüğünü yaptı ve bu albümle Grammy adayı oldu.

Son 5 yıldır çok güçlü bir şekilde sarstığı müzik dünyasında son parçası "Lean On"la net bir yıkım gerçekleştirerek kariyerinin zirvesine ulaştığı dönemde, Türkiye'de ilk kez, yepyeni Beat The Night konsepti Boom Carnaval kapsamında 21 Ağustos gecesi DJ SNAKE Türkiye'de!

Tarzlardan bağımsız, iyi müzik ve büyük eğlence vaadiyle bir kültürel füzyon sunarak ilk kez gerçekleşecek olan Boom Carnaval'da DJ SNAKE'e, Malaa, Murat Uncuoğlu, Furkan Kurt, Kerem Tekinalp, Discolog ve Cielo eşlik edecek.

Biletler için:
http://www.biletix.com/etkinlik/SLPF1/TURKIYE/tr