İyi Bayramlar diliyorum tüm insanlığa ! Ramazan ayı telaşı, sevinci, huzuru, bereketi yanında üniversite, lise tercih dönemleri hepsi bir arada kafalar yoğun, bir koşturmaca var bu sıcaklarda, Allah herkese sabır ve dayanma gücü versin.
Dünyada gelişen, iç yakan vahşetler, kanımızı donduruyor, her vicdan sahibi insanda olması gerektiği gibi !!! Neden bu zulüm neden bu zalimlik ?  Toprak için mi, para için mi,  yönetmek için mi, bu hırs bu kalleşlik niye ? Hiç mi yok bu adaletsizliğin cezası sanılıyor acaba ? Karşındaki şeytanın ta kendisi dahi olsa, Allah, insanları yoldan çıkardığı için onu cezalandıracak ! İnsan ömrü yaklaşık 60_80 yıl diyelim sonra bu sınav dünyasından, gerçek aleme ulaştığımızda bu yapılan vicdansızlıkların hesabını vermek nasıl olacak dersiniz? Kısacık sürülen sefanın (????!!!!!) cezasını kahrını hiç düşünen yok mu? İnanç eksikliği var bence! Alın kazanın, tüm ülkeler bölünsün, küçücük kalsın, zenginliklerini size sunsun, siz yönetin, torunlarınız da devam etsin ne olacak? Asla huzur, mutluluk bulamayacaksınız, her şey sahte ve sanal kalacak.
Bir yudum dinginlik, iç huzuru, sakinlik ömre bedel. Dünyayı şeytan ele geçiriyor, akıl, huzur, doğruluk, mutluluk GERÇEK İslam’da.
UYAN EY İNSANLIK !