Gösterim öncesi basının karşısına geçen ekip film hakkında basına bilgi verdi.

“Seyircimiz teyit edecek”
“Böyle bir hava da bizi yalnız bırakmayan buraya gelen herkese çok teşekkür ederim” diyen filmin yönetmeni Haydar Işık, “Ülkemizin gülmeye ihtiyacı var. Bizde halkımızı gülmeye çalıştırdık. İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır. Öne çıkacak olanlardan bir film yaptık. Seyircimiz iyi bir iş yaptığımızı teyit edecektir diye düşünüyorum. İnşallah umduğumuz gibi olur” dedi.

“Biz de bu sektörde varız”
Hepiniz hoş geldiniz. Büyük bir ilgi var ve buna çok mutlu olduk. 22 Nisan’da vizyona giriyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber buradayız. Yönetmenliğini Haydar Işık kardeşimin yaptığı İsmail Çağlar ve Fevzi Işık’ın ortaklığıyla hepimizin emek verdiği bir film oldu. 4 kafadar gencin kısa yoldan para kazanma mücadelesinde trajik komedi bir hikâyeye saplanışını buradan da kurtuluşunu ele alıyoruz. Hikayemiz de mafyanın madde bağımlılığından ziyade topluma katkısı açısından tarihi ve kültürel miraslarımıza sahip çıkmamız adına hazırlandı. Güzel bir film oldu. Gençlere de en azından kültürel miraslarımıza sahip çıkmalarını önermek adına bu yola çıktık.” şeklinde konuşan oyuncu Orhan Aydın,“Biz sadece fragmanlarda argo kelimeleri kullandık. Kullandığımız kelimeler de maçlarda bile kullanılan kelimeler. Ama filmin içerisinde karakterlerin üsluplarına dikkat ettik. İnce güneş yüzü görmemiş güzel esprilerimiz var. Oyuncu arkadaşlarımız mükemmel oyunculuk çıkardı. Herkes karakterini çok iyi yansıttı. Bu filmin ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Biz küçük girişimciler bizler de bu işin içinde varız. Bizlere de yol açılsın istiyoruz. Marketleri büyüttüğünüz takdirde bakkallar bir gün emek almak için lazım olabilir. Biz de o ekmek olduğumuzu düşünüyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

“Filmi izleyin”
Ülkenin sıkıntılı olduğu dönemde güzel bir iş çıkardık. Basın sağ olsun bize desteğini gösterdi. Çok teşekkür ederiz diyen filmin güzel oyuncusu Meral Kaplan, “Çok sevdiğim inanarak oynadığım bir projeydi Çok heyecanlıyım. Güzel insanlarla bir araya geldim. Filmi izleyin” dedi.

“Siz de çok eğleneceksiniz”
Beyaz elbisesi ile göz kamaştıran filmin değerli oyuncusu Ayça Kuru, “Türkiye’nin gündeminde böyle bir filme ihtiyaç vardı. Biz de bu filmi çektik. Gerçekten eğlenceli geçti. Sette ve montajları yapılırken inanılmaz eğlendik. Biliyoruz ki siz de çok eğleneceksiniz” açıklamaları yaptı.  

Oyunculara destek olmak adına gelen tüm seçkin davetliler fuaye alanında büyük bir kalabalık oluşturdu. 

Seçkin Piriler
“Çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum” diyen Seçkin Piriler, “Sevgili arkadaşım Meral Kaplan çok heyecanlıydı. Daha önce izleme fırsatım olmadı. Çok merak ediyorum” sözlerini tarafımıza iletti.

Caner Toygar
“Bu haftanın en beğenilen komedi filmi olacağını düşünüyorum” diyen Caner Toygar, “Bol kahkaha atacağımız bol eğlencenin yanşadığı harika bir filmin bizi beklediğine inanıyorum. Emeği geçen herkesi kurtlarım” dedi. 

Mustafa Kemal Dolaşır  
Sevgili dostum Haydar Işığın 2. Filmi ‘Yola Geldik’. Bu sefer çok çok yerinde çok başarılı esprileri olan güzel bir film oldu. Filmin yapım aşamasından beri yanlarındaydım. Küçük bir rolümde var filmde” diyen yönetmen Mustafa Kemal Dolaşır, “İnsanların gerçekten sinema salonlarına gidip de bu filmi izlemelerini çok tavsiye ediyorum. Ayrıca Türk Sinema filmini desteklemeleri adına izlemelerini çok isterim. Salonlara verdiğimiz paranın kuruşu kuruşuna hakkının alınacağını düşünüyorum. Çok eğleneceğiz. Şimdiden herkese iyi seyirler dilerim” dedi.

Ardından filmi izlemek için salona geçildi. Film bugün itibari ile sinema salonlarında sizleri bekliyor…


Haber: Elif Günay