Sancaktepe İlçesinde bir çok okul kermes düzenliyor.  Bu kermeslerden birini de Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlkokulu/Ortaokulu  sıcak bir günde güzel bir kermes düzenledi.
Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu okulunun bahçesinde düzenlenen  kermese Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail  Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu katıldı.
Düzenlenen kermesi  görmek için Sarıgazi Ahmet Keleşoğlu İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail  Erdem, stantları dolaşırken çocukların yoğun ilgili yüzünden zor anlar yaşadı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in çocuklara olan ilgi ve sevgisi, çocuklarında başkana olan sevgisi ilçeye ilk başkan olduğu zamandan beri biliniyor. Başkan Edem, çocukların etrafını bir anda sarması ile stantları gezmekte ve yürümekte zorlandı. Çocuklar Başkan Erdem’e hediyeler vermek için bir birleri ile yarıştı. Çocukların hediyeleri alan ve teşekkür eden Başkan Erdem çocukların isteklerini kırmadı bol bol çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Stantlardaki velilerle de sohbet eden Başkan Erdem kermesin hayırlı olmasını diledi. Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu da güzel bir kermes düzenlendiğini  söyledi ve eğemi geçenlere teşekkür etti.  Okul Müdürü  Muzaffer Henden, Kermese katılan Sancaktepe Belediye Başkanı  İsmail Erdem ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Okulun fiziki ihtiyaçlarının karşılanması  amacıyla düzenlenen kermese sadece velilerin değil, mahalle sakinlerinin de katılması ile bol alışverişli güzel bir gün yaşanmış oldu.
Tevfik Erk / İstanbul