"Albümün adı gibi hoşgeldiniz"

Bu yıl ocak ayında onuncu albümü olan "Hoşgeldin"i çıkaran Funda Arar, bu albümdeki "Bağışla" şarkısı ile konserine başladı. "Beni sensizliğe sürgün eden seni bana bağışla" diyerek seslenen Arar, Harbiye'yi dolduran sevenlerine albümümün adı gibi hoşgeldiniz" dedi.

"Ölümsüzler anıldı"

Dillerden düşmeyen şarkılarını bir bir seslendiren Arar, Erkin Koray'ın "Arap Saçı" şarkısında izleyenleri ayağa kaldırdı. Ardından Barış Manço'nun "Kara Sevda" şarkısını seslendirerek ölümsüz olan usta sanatçıları andı. 

"Sabaha kadar söylerim"

İstekte bulunan sevenlerine, "Sabaha kadar size şarkı söylerim, siz hiç merak etmeyin" demesinin ardından "Siz mikrafonsuz da söylersiniz diyen bir seveninin cümlesiyle alkışlar koptu.

"Yine muteşem"

Konsere eşi ile birlikte gelen Kubat, "Can dostlar hep birliktedir, ben de bugün Fundanın yanındayım. Görüldüğü gibi yine sahnede muhteşem" dedi. Ardından, "Herkesin çok candan bir dostu olmalı. Benim de yürekten inandığım dostlarım burdalar" diyerek sevilen Türkücü Kubat'ı sahneye davet etti. Sahneye gelen Kubat, Arar'ı kırmayarak "Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen" şarkısını seslendirdi. 

Göz kamaştırdı

Güçlü sesinin yanı sıra danslarıyla ve dansçılarıyla izleyenleri hayran bırakan Arar giydiği iki kostümle de gözleri kamaştırdı. Funda Arar hayranları, benzersiz müzik şöleni ile karşılaştıklarını söylediler. 


Haber: Elif Günay