İSTANBUL

İstanbul Valisi Vasip Şahin, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da alınacak önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü İstanbul'da bir bayram tadında ve havasında kutlamaları için ellerinden gelen her türlü tedbirin alınacağının altını çizen Şahin, "Bu tedbirler en üst düzeyde uygulanacaktır. Burada hem katılımcıların hem de vatandaşlarımızın güvenliği ve huzurlu bir şekilde etkinliklerini yapılabilmesi öncelikli amacımızdır. Bu noktada hem miting alanında hem hem miting alanına girişlerde ve güzergahlarda her türlü tedbir en üst seviyede alınacaktır. Ulaşım noktasında da toplu taşıma kurumlarımızla gerekli diyaloglar sağlanmıştır. Vatandaşlarımızın miting alanına ulaşılabilmesi için her türlü erişim için gerekli kolaylık sağlanacaktır" şeklinde konuştu.

Şahin, 1 Mayıs kutlamaları için alınacak önlemler çerçevesinde bazı güzergahların kapatılması hususunda oluşacak trafik yoğunluğu nedeniyle de İstanbulluların anlayış göstermesini istedi.