Kim Kimdir?
Zeliha Saraç 
Zeliha Saraç İstanbul’da doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Uluslararası Ticaret alanında yüksek lisans yapmaktadır. İş yaşamına Türkiye’nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Zeliha Saraç borsa, ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler aldı. 2000 yılıyla birlikte bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce'de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla TV8, 24 TV, KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Medyadaki çalışmalarına da zaman zaman ara vererek sektörde yer alan Zeliha Saraç Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sunduktan sonra 24 haber kanalına geçti. Halen 24'te ekonomi yayınlarını sunan Saraç 24E, Analiz & sentez ve kahve molası programlarını hazırlayıp sunmaktadır. KırmızıTürk & Evo’s Angels grubunun birlikte düzenlediği Digital Dünya’nın En iyileri’nde izleyicilerin oylarıyla geçtiğimiz yılın en iyi ekonomi programı sunucusu seçilen Zeliha Saraç çok yönlü birikimi, tecrübesi, programlarına da yansıttığı pozitif enerjisi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Tüm bu özellikleriyle Zeliha Saraç gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.
Haftanın Kitabı 
İnsan Koleksiyoncusu
Türkiye'nin en ilginç insanlarıyla tanışmaya hazır mısınız? Hepsi Türkiye'de yaşıyor, hepsi de Türkiye'yi renklendiriyor. Türkiye onlarsız olmuyor… Gazeteci- Belgeselci - Yazar Meltem İnan, daha önce yapılmamış ve denenmemiş bir bakış açısıyla çok farklı bir Türkiye Gezi Kitabı'na imza atıyor. Sayısız renkli fotoğrafın yer aldığı ve mizahi bir dil kullanılarak yazılan Truva yayınlarının yayımladığı İnsan koleksiyoncusu kitabında "Türkiye, Türk insanı olmadan anlatılamaz" sloganı ile yola çıkan yazar, Ardahan'dan Edirne'ye Türkiye'nin farklı coğrafyalarında geziyor. Bir yandan ülkemizin değişik yörelerini, görülecek yerlerini, tarihlerini ve efsanelerini anlatırken, diğer yandan da gezdiği yerlerdeki renkli, yöreye özgü, çokça güldüren, bazen de gözlerimizi dolduran insanlarla tanışmamızı sağlıyor… Urfa'daki CSİ ekibinin bulgularını, yani ölüm nedenlerini mezar taşları üzerine resmeden; Ahmet Taşçı Bezirgan Yaylasında İskoç etekli bir Türk; Erol Şalvarlı Urfa'da Oxford olsaydı, o şimdi başbakandı; Harranlı Ali Kızıl Arnold Schwazenneger'ın kol kaslarına sahip Uluabat'ın balıkçı kadınları… Türkiye'nin ilk palyaçosu; Yakup amca… "Ben Köyümü Özledim" türküsü onun için yazılmış; Fabrikasını satan Gökçeadalı Bilge; Barba Yorgo, Manisa Tarzan'ından sonra Halfeti Robinson'u; Hasan Çiloğlu, Kaz Dağları'nın Yerli Siddharta'sı; Hüseyin Meral ve daha fazlası televizyon ekranlarında da pozitif enerjisi ve ışıltısıyla dikkatimizi çeken Meltem İnan'ın İnsan Koleksiyoncusu kitabında yer alıyor. 
Medya Dünyası 
TV Em'in parlayan ismi 
TV Em'de öğlen haberleri artık Göksu Öngören'e emanet. Tarafsız, dürüst ve adil haber parolasıyla haber yapan TV EM'in hafta içi her gün saat 12.45'te yayınlanan bültenini daha önce farklı kanallarda da seyrettiğimiz genç ve başarılı sunucu Göksu Öngören sunacak. 
Müzik Dünyası 
Son dönemin başarılı şarkıcısı Gökhan Akar yeni single çalışması "Koyver"in video klibiyle müzikseverlerle buluştu. "Kaldır Kolları Boşver Onları, Bu Hayatta Seni Kim Takıyor
Unut Kederleri Koyver Gidenleri, Zaten Hepsi Yürek Yakıyor..."KOYVER" diyen Gökhan Akar'ın şarkısı daha ilk günden sosyal medyada da en çok paylaşılan şarkılardan oldu. Gökhan Akar'ı sevenler dikkat çekici video klibi de mutlaka izlemeli. KırmızıTürk & Evo’s Angels grubunun birlikte düzenlediği Digital Dünya’nın En iyileri’nde izleyicilerin oylarıyla geçtiğimiz yılın en iyi çıkış yapan erkek sanatçısı da seçilen Gökhan Akar bu yıl da başarısını sürdürmeye devam ediyor.