Yazarımız Atilla ÇİLİNGİR kitabı hakkında bir açıklama yaptı:

"Yeni hazırlamış olduğum kitabımın tanıtım afişini aşağıdaki görselde bilginize sunuyorum. Bu kitabımda; özellikle 50'li, 60'lı ve 70'li yıllarda, geçmişten geçen bu zaman diliminde kalan ve insanı anlatan tüm değerlerin, duygusallıkların, doğanın o eşsiz mucizevî gücüyle coşan tüm yaşanmışlıklar anlatılmaktadır.

Ülkemizin ardında kalan ve yarım asrı aşkın bir süreçte yakın tarihimize damgasını vuran olayları da okuyacağınız bu kitabımda; daha çok insani duyguları, milletimizin yaşanmış geçmişini süsleyen değerlerimizi, doğal yaşamın içinden koparılan güzelliklerin neler olduğunu anlatmaya çalıştım. Kimi zaman sevincin coşkusu, kimi zaman hüznün burukluğu, kimi zamansa gözyaşlarıyla…

Bu kitabımdan elde edilecek gelirle de; tıpkı daha önce Van'ın Muradiye İlçesi Akbulak Köyünde açtığım gibi (Bakınız; www.atillacilingir.com) yine Anadolu'da ihtiyacı olan bir ilköğretim okulunda BT sınıfı açacağım.
 
İşte bu noktada sizlerin desteğini bekliyor; pozitif bilim ve ilmin aydınlattığı/aydınlatacağı Türkiye sevdası ile hepinize sevgiyle selamlıyorum.
 
Kitap internet üzerinden temin edilebildiği gibi, Derin Yayın Evi: (0212) 527 01 65 nolu telefon ile Esra hanımdan ya da [email protected] adresinden de temin edilebiliniyor.
 
Sevgi ve Saygılarımla…”

Atilla ÇİLİNGİR

Görseli büyük boyutta görüntülemek için lütfen tıklayınız.