Sosyal Güvenlik Kurumu'nun sigortalı olarak çalışmaya başladığı tarihten itibaren yapılmış olan hizmetlerin dökümünü kurum güncelleme olarak kişilere sunuyor. 

SGK  hizmet döküm sorgulamasını  ister e- devlet ekranı üzerinden e- Devlet şifresi güvenlik numarası ile  istenilirse E SGM üzerinden şifresiz olarakta giriş yapıla bildiği belirtildi.

SGK Türkiye kurumlarına bakıldığında üç alt birimi olan SSK, BağKur ve Emekli Sandığı gibi hangi birime bağlı iseniz, o kurum güncellemesine göre hizmet numarası sorgulaması yapabilinmektedir.


 www.turkiye.gov.tr  adresinden e-Devlet şifresi ile SGK hizmet dökümü sorgulama ile giriş yapılır. Ekranın güncelleme sayfasında bulunan  'E-Hizmetler' başlığına gelerek ekranın sol tarafında bulunan harflerden 'S'harfini seçerek  'Sosyal Güvenlik Kurumu 'başlığıaltında bulunan, '4A Hizmetler', '4B Hizmetler', '4C Hizmetler'bölümünden bağlıolduğunuz kuruma göre sorgulama dökümü seçiliir ardından E GSM e-Devlet şifreSİ ve T.C kimlik numarası ile sorgulama yapılır. 

www.sgk.gov.tr için, E SGM üzerinden şifresiz SGK hizmet dökümü şifresiz sorgulama yapılır. Ekranın sağüst tarafında 'E-SGK'başlığıaltında 'E-Hizmetler'şeklindeki bölümden 'E-Hizmetler Uygulaması' sorgulamasına tıklanır. 'E-Hizmetler GirişEkranı 'açılacaktır burada iki seçenek vardır,TC vatandaşları 'T.C sayfasına sorgulama yapar. Açılacak olan yeni sayfada, 'T.C Kimlik Numarası', 'İl', 'Doğum Yılı', 'Cilt Numarası've 'Güvenlik Kodu'bölümlerine güncelleme yapılır, 'Bilgileri Sorgula'seçeneğine tıklandıktan sonra yeni açılan ekranın üst tarafında yer alan bölümlerden işlem yapmak istenilen sorgulama yapılır .




SGK sosyal güvenlik kurumu prim sorgulama ,hizmet dökümü ,sosyal güvenlik sağlık sigortası , sosyal güvenlik prim borcu ,emekli sandığı , bağ kur , emeklilik hesaplama , sgk prim ile alakalı , e devlet e nasıl girilir  , şifresiz ssk hizmet dökümü nasıl sorgulanır  gibi sorularınızı yazımızda bulabilirsiniz .Yeni sgm güncellemelerini , sgk ile ilgili güncellenen son  genel bilgileri , sosyal güvenlik kurumu müdürlüğü web sitesi www.sgk.gov.tr den öğrenebilirsiniz .

E-devlet kapısı üzerinden yada tc kimlik numaranız ile ssk hizmet dökümü sorgulama işlemlerinizi www.ssk.gov.tr  , www.sgk.gov.tr  , www.turkiye.gov.tr web adreslerinden yapabilirsiniz

SGK ( sosyal güvenlik kurumu ) genel sağlık sigortası prim , hizmet dökümü , emekli sandığı , sosyal güvenlik kurumu sigortası , emeklilik hesaplama için  e devlet  www.turkiye.gov.tr  yada ssk için www.ssk.gov.tr   adresini ziyaret ediniz .sgk prim sogulama 'nın yanında sgm hakkında yeni ve son haber ve güncellemeleri görmek için linklere tıklayınız.

SGK ( sosyal güvenlik kurumu ) genel sağlık sigortası prim , hizmet dökümü , emekli sandığı , sosyal güvenlik kurumu sigortası , emekli
lik hesaplama için  e devlet  www.turkiye.gov.tr  yada ssk için www.ssk.gov.tr   adresini ziyaret ediniz .sgk prim sogulama 'nın yanında sgm hakkında yeni ve son haber ve güncellemeleri görmek için linklere tıklayınız.

e devlet kapısı üzerinden yada tc kimlik numaranız ile ssk hizmet dökümü sorgulama işlemlerinizi www.ssk.gov.tr  , www.sgk.gov.tr  , 
www.turkiye.gov.tr web adreslerinden yapabilirsiniz. sgk ( sosyal güvenlik kurumu ) genel müdürlüğü internet sitesinden prim borcu bilgilerini  , sgk primleri ödeme işlemlerinin takibini yapabilirsiniz. sağlık sigortanız , bağ kur bilgileriniz ve son güncel gelişlmeler hakkında detaylı bilgi için sosyal güvenlik kurumu web sitelerini ziyaret ediniz... 

SGK ( SSK ) HİZMET DÖKÜMÜ , SSK PRİM GÜNÜ VE SSK PRİM BORCU SORGULAYIN

SGK ( SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ) prim , hizmet dökümü , emeklilik sorgulama ve 4A ve 4B SGK hizmet dökümü işlemlerini , TC kimlik numarası ile yada e devlet şifresi ile giriş yaparak yapabilirsiniz...

Türkiye Cumhuriyeti sgk ( sosyal Güvenlik Kurumu ) www.ssk.gov.tr internet adresinden  hizmet dökümü alabilir , sgk prim işlemlerinizi yapabilir ve emekli olacağınız tarihi hesaplayabilirsiniz .

Ayrıca en son yatan primleri,sağlık sigortanızın devam edip etmediğini , iş verenin sigorta primini ne kadar yatırdığını , sgk ödemelerinizi , sosyal güvenli kurumu www.sgk.gov.tr adresinden görebilirsiniz.

Ve Bağ Kur  , emekli sandığı prim sorgulamaları ve hizmet dökümü için e devlet kapısı sgk , bağ kur ,  emekli sandığı borç sorgulama bölümünden yardım alabilirsiniz. 

Prim borçlarınızı bulunduğunuz ilin mesela İstanbul asya yakası yada avrupa yakasındaysanız bağlı bulunduğunuz Sgm genel müdürlüğünden yada anlaşmalı bankalara yapabilirsiniz

sosyal güvenlik kurumu sgk 'ya ulaşmanın hızlı yolu nasıl olur ?  e sgk www.ssk.gov.tr    www.sgk.gov.tr  için tıklayınız 

SGK lı bir kişi ne zaman emekli olacağını , kişiye özel şifresi ile  e sgm den öğrenebilir sigortalı yapılan prim ödemelerini görür , sosyal güvenlik merkezindeki durumunu öğrenmiş olur.

ayrıca sgk kurumu güncelleme hakkındaki duyuru ve yapılandırma haberlerini sgk ' nın web sitesi üzerinden e bildirge 'den takip edebilirsiniz. 

e sgm sistemi sayesinde prim ödeme işlemlerinde son gün 'e kalmayacak ve bağlı bulunduğunuz sosyal güvenlik merkezi başkanlığı 'na gidip priminizi yatırabileceksiniz. 

sgk mobil den  yada e devlet mobil den de ,sosyal güvenlik ile ilgili hizmet dökümü , isteğe bağlı sigorta ,genel sağlık sigortası , işyeri tarafından yatırılan prim tutarları gibi bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Site ziyareti sırasında diğer uygulama ve önemli bilgileri görürsünüz ,gün gün yeni gelişmeleri takip edebilir , sadece sgk sorgulama değil sgk ile ilgili son dakika gelişmeleri ,güncellemeleri , tv açıklamalarını , sgk haberlerini ,il müdürlüğü irtibat ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tüm il müdürü ve il müdürlüğü bilgileri hakkında arama yapabilirsiniz.  

sgk ile ilgili diğer hizmetler hakkında bilgi almak istiyorsanız ,  Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinden de gerekli yardımları alabilirsiniz ,