İSTANBUL

Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırma Merkezi (GİFT) tarafından bu yıl  2. kez gerçekleşen Tarım, Gıda ve Gastronomi Inovasyon Zirvesi’nde; yerel ürünler ile değer yaratan markalarının hikayelerinin yer aldığı panelde ANNALIFE Gıda CEO & DELLY Markası kurucu ortağı Ceren Ballık Erdirik “Lezzetli ve Sağlıklı Bir Atıştırmalık Yaratmanın Delly’liği!” adlı konu başlığı ile konuşmacı olarak yer aldı. 

Cihan Kayaalp: Sağlıklı yaşam, Tatlı Fırın’dan geçiyor Cihan Kayaalp: Sağlıklı yaşam, Tatlı Fırın’dan geçiyor

 “Agri Plus Tarım Inavasyon Ödülleri”nin sahiplerini bulduğu gecede marka Portakallı Bar ürünüyle de “En Yenilikçi Diyet Ürün” ödülüne layık görüldü.