Haftanın Kitabı
Benim Adım Günah
Haber spikeri, programcı ve yapımcı Murat Güloğlu "Gitmesen Gitme sen" adlı şiir kitabından sonra ikinci kitabı ilk romanı "Benim Adım Günah"  ile karşımızda. Alfa Yayınları’ndan çıkan kitap İnsanın iç dünyasının farklı yansımalarını anlatıyor ve insan ilişkilerine ayna tutuyor. "Benim Adım Günah / Kalp Sevabı Akıl Günahı Sever" Kitapta Murat Güloğlu "kalp masum, akıl şeytan mıdır?" sorusunu sorarak ruhun girinti ve çıkıntılarına dokunuyor. Şehirli ama kasaba ruhunu seven Selim işlediği günahların hesabını vermeden yeni günahlara koşarken genç bir kıza âşık oluyor ve masumiyetin kollarına sığmıyor. Hayatında yeni bir kapı açıldığını düşünürken eski sevgilinin tutkusuna esir olup onun günahının içine doğru yol almaya başladığında sorgulamalarla sarsılıyor. Karmaşık ilişkilerin, menfaatlerin, siyasi rantların kirli dünyasında kendine yol bulmaya çalışan Selim bir ezan sesiyle irkilerek hayatına yön veriyor.Akıcı üslubu ve sahiciliğiyle Benim Adım Günah korkuyu alt edip gerçek benliklerini başka yansımalarda görmekten korkmayanlar için keyifli bir deneyim. Doğal ve samimi haberciliği ile Evimizin oğlu olarak kabul edilen Murat Güloğlu'nun ilk romanını okumaya başlar başlamaz çok seveceksiniz..
Kim Kimdir? 
Deniz Türe 
Deniz Türe 27 Haziran 1981'de Bursa'da doğdu. İlköğrenim ve liseyi Bursa'da tamamlayan Türe üniversite eğitimi için Dumlupınar Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü tercih ederek buradaki eğitimini başarıyla tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Felsefe alanında yüksek lisans yaptı. Medya çalışma yaşamına 2006 yılında Kanal 1 de başlayan Deniz Türe Muhabirlik, sunuculuk ve spor spikerliğinin ardından 2009 yılında Haber Türk Gazetesi spor servisinde çalışmaya ve ekonomi kanalı Bloomberg TV'de spor bülteni hazırlayıp sunmaya başladı. 1 yıl sonra Haber Türk TV'ye haber spikeri olarak transfer oldu. 1,5 yıl ara haber spikerliğinden sonra eski kanalı Bloomberg TV'ye spora geri döndü. 2013 yılında Ciner grubundan ayrıldı. Deniz Türe eylül ayından beri A haber ve A spor kanallarında spor spikerliğine devam etmektedir. Deniz Türe bu mesleğe dair yeteneği, kendine özgü sunumu, edindiği tecrübe gibi özelliklerinin yanında ışıltısı, pozitif enerjisi ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Deniz Türe tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 
Medya Dünyası
Aile Doktoru 
TV8 ekranlarına geri dönen Prof. Dr. Cihan Aksoy ve ekranların sevilen sunucusu Nur Tuğba Algül’ün sunacağı Aile Doktoru 15 Aralık Pazartesi'den beri izleyiciyle buluşmaya başladı. 
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanacak olan "Aile Doktoru" sağlıklı ve mutlu yaşamın sırlarını, tıptaki son gelişmeleri,hastalıklar ve tedavi yöntemlerini, kısacası sağlık konusunu işleyen bir program. Hafta içi her gün TV8 Aile Doktoru ile konusunda uzman hekim ve konuklarla,merak edilen her şeyi ve en doğru bilgileri öğrenebilecek. Sevilen ve sempatik Doktor Cihan Aksoy ile ekranların pozitif enerjili güzel sunucusu Nur Tuğba Algül  her gün farklı konuklar ağırlayacak. Sağlıklı yaşam için gereken egzersiz hareketlerinin de gösterileceği program Aile Doktoru hafta içi her gün 12.45'de TV8’de!
Backstage Tv 
Ahu Şentürk ve Şeyda Şen'in hazırlayıp sunduğu BACKSTAGE TV programı Artı 1 TV'de yayınlanıyor. Programda, renkli ve güzel ikili set set dolaşıp, kamera arkasında yaşananları izleyici ile paylaşıyor. Programda ayrıca BACKSTAGE TV’nin kamera arkası görüntülerine de yer veriliyor. Severek izlenilen dizilerden sinema filmlerine, reklamlardan kliplere dair bilin-meyenler, keyifli söyleşiler, komik hatalar ile oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip program, Pazar günü televizyon karşısında rahat bir soluk aldırıyor. 
Yaşamda Ben De Varım
Bu program ezber bozar! Televizyon ve reklam sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Yeşim Demir “Yaşamda Ben De Varım” programı ile Kanaltürk’te yayıncılık hayatına hızlı bir giriş yaptı. Program her hafta ezber bozan bir içerik ile yaşam kalitemizi, motivasyonumuzu ve yaşam enerjimizi artırıcı etkenleri masaya yatırıyor. Yaşama tutunmaya çalışan  kadın ve erkeklerin hayatlarına küçük ama etkili bir dokunuş yapan program; ünlü konukların da aşklarına, ilişkilerine ve evliliklerine burnunu sokuyor. Yalın, güvenilir, seyri kolay ve eğlenceli bir içerik ile görücüye çıkan  Lifestyle Sağlık Show, şimdiden sempati toplamaya başladı. Yeşim Demir ile Yaşamda Ben de Varım her pazar 11.45'te Kanaltürk ekranlarında..