Kim Kimdir? 
Damlanur Kozanlı
Damlanur Kozanlı 24 Ağustos 1993'te doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından özellikle üniversite öncesi son sınıftaki isteğiyle medyaya yöneldi ve Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü tercih etti. Buradaki eğitimini başarıyla tamamlayan Kozanlı çalışmalarına eğitim döneminde başladı. Trt Haber'de gönüllü stajyerliğe başlayan Kozanlı Metin yazarı asistanlığı, muhabirlik, reji her departmanda bulundu, Kendini her koldan pişirmeye çalıştı, kablo taşıdı, konukları ağırladı, kj operatörlüğü yaptı. Gündüz stajda akşamları ise okulda olmak üzere yoğun biçimde mesleğine yöneldi. Bunun yanında hafta sonları bir çok eğitim programına katıldı, haber yazımı, metin ve senaryo yazımı, televizyon gazeteciliği vs... Mete Çubukcu, Fatih portakal, Ahmet Yeşiltepe, Defne sarısoy gibi isimlerden eğitimler aldı.... 1 yılın sonunda Trt Haber'deki İnci Ertuğrul'la Haber Tadında' Programında ki stajını sonlandırdı... Yaz döneminde bir başka kanalda reji de çalıştı, Yönetmenlik editörlük yaptı. 2. sınıf olduğunda ise A Haber'de stajını yaptı. Resmi stajı 1 aydı ancak Kozanlı 9 ay boyunca orda çalıştı. Haber Merkezinde yer alan Damlanur Kozanlı muhabirlerle habere çıkıp deneme anonsları aldı,  akşam geç çıkıp perfore çalıştı. Sonrasında geçirdiğim bir ameliyat yüzünden, 3 ay kadar evde kalarak stajını bitirmek zorunda kaldı. Şimdi ise Ocak 2014'ten beri Beykent Tv'de görev alan Damlanur Kozanlı. Burada haber spikeri olarak işe başladı. Beykent üniversitesi kanalının bir gençlik kanalı olması yolunda adımlar atılması belgesel, eğlence kültür sanat programlarının yayına girmesi ve haber merkezinin kaldırılmasıyla   Dünyadan Haber programı(haftalık dünyada öne çıkan eğlence,sosyal medya, kültür sanat, siyaset alanındaki tüm başlıklar) ve Kim Buldu? adında bir belgesel programının hem muhabir hem editör, hem de sunumunu yapmaya başladı.  Eğitimleri halen devam eden Kozanlı bu süreçte Başkent İletişim Akademisi'nde çok değerli isimlerden diksiyon, spikerlik sunuculuk dersleri aldı. Asıl hedefinin savaş muhabirliği olduğunu belirten Damlanur Kozanlı  Arapça dil eğitimleri de almaya devam etmektedir. Damlanur Kozanlı biliçli olarak yöneldiği Medya iletişim alanındaki yeteneği , birikimi , pozitif enerjisi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle Damlanur Kozanlı gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.  

Haftanın Kitabı
Aşkın Psikopat Hali
10 parmağında 10 marifet bir isim Aysun Bal. Televizyon sunucusu olarak tanıdığımız  Bal , Türkiye'nin ilk ve tek psikoloji programı olan "Aklımı Seveyim" adlı programı hazırlayıp sunmuştu. Aysun Bal bu kez ilk kitabı Aşkın Psikopat Hali ile karşımızda. Destek yayınlarından çıkan ve geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini alan Aşkın Psikopat Hali'nde Aysun Bal hem kendi deneyimlerinden hem bir psikolog olarak mesleki deneyimlerinden yola çıkarak hayatın en can yakan noktalarını acısını alarak, dünyaya gülümseterek anlatıyor. Aşkın her halini merak edenler Aşkın Psikopat Halini Aysun Bal'dan okumalı. 

Teslim ol!
Çırpınma, batıyorsun!
Kaçma, yakalanıyorsun!

Düşünme, çözemiyorsun!
Üzme, üzülüyorsun!
Hesap yapma, sonuca varamıyorsun!
Karar verme, sözünde duramıyorsun!
Vazgeçme, gidemiyorsun!
Kızma, yine yumuşuyorsun!
Gitme, geri dönüyorsun!
Hırçınlaşma, kırdığında kırılıyorsun!
Duvar örme, balyozu duvarına kendin indiriyorsun!
Saklanma, ayrı kalamıyorsun!
Kalıba sokma, şekil veremiyorsun!
Yok sayma, kalbini başka yöne çeviremiyorsun!
Soğuk durma, ısınamıyorsun!
Tende arama, ruhta buluyorsun!
Aza indirgeme, çoğaltıyorsun!


Medya Dünyası 
Nur Viral ile Bizim Soframız
Memleketimizin her bölgesinden il il, ilçe ilçe muhteşem lezzetler, hiç bilinmeyen tarifler, beslenme kültürleri, geçmişten bu yana hala tadını adını kaybetmemiş yerel yemekler "Nur Viral" ile "Bizim Soframız"da. Başarılı sunucu Nur Viral Anadolu'yu geziyor, ev ev dolaşarak, konuk olduğu hanımlar sayesinde en pratik en özel tarifleri ve yerel lezzetleri öğrenerek, izleyicilerle paylaşıyor. "Nur Viral" ile "Bizim Soframız" hafta içi her gün saat 12:45'te Beyaz Tv ekranlarında..

Bir Tesis Bir Hayat 
TRT Spor'un yepyeni programı "Bir Tesis Bir Hayat"ı başarılı ve güzel sunucu Gamze Turgutlu sunuyor. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Belediyeler tarafından kurulan ve faaliyeti sürdürülen içerisinde bir çok branş barındıran, hem halkın hem profesyonel sporcuların kullanımına sunulan, her yaştan birçok sporcunun faydalandığı ve bu sporculardan birçoğunun hayatını değiştiren aralarından dünyaca tanınan başarılı ve milli sporcular çıkaran çok amaçlı spor komplekslerini ekranlarınıza getiriyor ve her hafta bu tesislerde yer alan iki branşı tanıtıp, alanlarında başarılar elde eden sporcular ve onları yetiştiren eğitmenleriyle röportajlar yapıyor, başarılarının sırrını izleyicilere aktarıyor. Bir Tesis Bir Hayat TRT Spor ekranlarında yer alıyor.