Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel ile Esenyurt Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Murat Cebecioğlu ve Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz’da açılış maçına katıldı.

Esenyurt ’ta spor alanında yapılan devrim niteliğindeki hizmetlerin dışında 4 yıldır gerçekleşen ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun destekleriyle devam eden 30 Ağustos Zafer Kupası’na bu yıl 8 takım katıldı. Gaziler Parkı, Hakan Şükür Stadyumunda gerçekleşen müsabakalar eleme usulü ile devam ederek, final maçından sonra Zafer Kupası şampiyonu belli olacak.

Adıgüzel “Hepiniz Esenyurt’umuzun sporcularısınız”

30 Ağustos zafer kupası ilk müsabakasından önce konuşma yapan Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Mehmet Adıgüzel “ Sizlere Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun selamlarını getirerek, bütün sporcularımıza başarılar diliyorum ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Vekili Adıgüzel “ Mücadeleleriniz dostane geçmesini dilerim. Şimdi belki ayrı takımlardasınız fakat yıllar sonra belki aynı takımda olabilirsiniz. Aynı vatanın gençleri olarak, hepiniz Esenyurt’umuzun sporcularısınız bunun içinde birbirinize, hocalarınıza ve hakemlerin verdiği kararlara saygılı olmanızı istiyorum ”dedi.

Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel 30 ağustos zafer kupasının ilk mücadelesi olan yeşil Esenyurt -Esenyurt Gümüşhane Spor maçının başlama vuruşunu yaparak, mücadelelere start verdi.